Advies
Wij adviseren u dringend met openbaar vervoer naar de Hogeschool te komen, aangezien het station in de directe omgeving van de Hogeschool ligt en er beperkte parkeer-gelegenheid bij en rondom de school is.

Fietsers
U kunt uw fiets stallen onder Wolvecamp (een gebouwdeel van de Stadscampus). U rijdt vanaf de Parkweg (parallel aan de spoorbaan) het Saxionterrein op. Aan uw linkerzijde vindt u de fietsenstalling. De ingang tot de Stadscampus bevindt zich hier ook.

Automobilisten
Vanaf A1/A35

A1 richting Enschede aanhouden (wordt n.v.v.t. A35)
Afslag Enschede-West (afslag 26), linksaf over viaduct
Weg vervolgen (bij 1e verkeerslicht rechtdoor)
Deze weg eindigt op de Volksparksingel (= de Ring/2e verkeerslicht), alwaar u linksaf gaat.

Vanaf Hengelo/Haaksbergen/Oldenzaal

Borden naar de Ring volgen.
Vanaf de Ring
Op de Ring van Enschede volgt u de borden Hogeschool Enschede, vervolgens draait u vanaf de Parkweg (parallel aan de spoorbaan) de bezoekersparkeerplaats op. De toegangsweg is aangegeven op de informatiezuil. U kunt vervolgens parkeren in de daartoe aangegeven bezoekersvakken (indien u vooraf bent aangemeld!). De ingang tot de Stadscampus bevindt zich hier ook.

Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.