POHGGZ geestelijke gezondheid

Saskia Schipper-Tinnemeier - Praktijkondersteuner Huisarts - Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ)
Mijn aandachtsgebieden zijn vraagverheldering en ondersteuning bij psychische klachten en vanuit mijn achtergrond bij Tactus Verslavingszorg, verslavingen zoals: roken, alcohol, drugs, gokken, shoppen, gamen, eten, medicijnen en seks-verslaving. Mijn insteek is praktisch, positief en oplossingsgericht. De gesprekken duren meestal een half uur tot een uur. In veel gevallen is dit voldoende. Soms volgt een doorverwijzing en adviseer ik de huisarts vanuit mijn netwerk. Uiteraard altijd in overleg met jou en met de huisarts. Op de Campus huisartsenpraktijk houd ik elke maandag, dinsdag en donderdag spreekuur.

Wendy Chang-Postel - Praktijkondersteuner Huisarts - Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ)
Na een afspraak met de huisarts kunt u een afspraak met Wendy Chang-Postel maken voor een oriƫnterend gesprek over uw klacht en/of hulpvraag. Vervolgens wordt samen met haar bepaald of zij de geschikte persoon is om u verder te helpen en worden de gesprekken voortgezet. Zo niet dan zal zij samen met u kijken welke mogelijkheden (meer) geschikt voor u zijn. Het uitgangspunt is om u, vanuit een betrokken houding, te ondersteunen om balans te krijgen in lichaam en geest. Uw klacht en/of hulpvraag zijn de aanleiding van een gesprek, daarnaast richt Wendy zich op u als mens en probeert zij u weer in uw kracht te zetten. Wendy ziet veelal patiƫnten met overspannenheidsklachten, burn-out, angstklachten, somberheidsklachten. Achtergrond: HBO Psychosociaal Therapeut en HBO POH-GGZ. Op de Campus huisartsenpraktijk houd zij elke woensdag spreekuur.

Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.