Afspraak maken met Planl

Maak eenvoudig een afspraak bij ons via Planl 24 uur per dag 7 dagen per week. Dit kan via de Planl website van Planl.
Maak een afspraak

Lukt het niet om een afspraak te maken via planl online dan kunt u ook onze website proberen voor een afspraak: online afspraak maken website praktijk

Spreekuren
Voor een consult kunt u iedere werkdag bij ons terecht tussen 08.00 en 17.00 uur. U moet dan wel eerst een afspraak maken. Dat kan iedere werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur via 053-2030204. U kunt ook online een afspraak maken.
We bieden u de mogelijkheid om afspraken te maken voor de vestiging op de Campus van de UT of op de Saxion Hogeschool.

Telefonisch spreekuur
Vanuit een service oogpunt is er gekozen voor een terugbelafspraak hierdoor is er geen specifiek telefonisch spreekuur. Indien u een telefonisch consult wenst dan kunt u dit doorgeven aan de assistente. U wordt dan teruggebeld op het afgesproken tijdstip. Bel 053-2030204

Wrattenspreekuur
Dagelijks houden we wrattenspreekuur. Online kunt u een afspraak maken bij de assistent of bel 053-2030204 voor het maken van een afspraak.

Keuringen, vaccinaties en geneeskundig onderzoek
Op afspraak kunt u bij ons terecht voor keuringen voor verzekeringen, hypotheken en rijbewijzen. Wij voeren ook preventief geneeskundig onderzoek uit. Daarnaast voorzien wij in vaccinaties voor reizen en visa aanvragen. Bel 053-2030204 voor het maken van een afspraak.

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
online afspraak maken website praktijk
online afspraken maken via planl

Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.