Het kan gebeuren dat u ontevreden bent over één van de medewerkers of over onze diensten. We streven er naar de zorg voor iedereen zo passend mogelijk te maken en horen het graag wanneer u een klacht heeft. Het beste is natuurlijk om de klacht direct te melden bij de betrokken medewerker of afdeling.

Wanneer u het liever hogerop zoekt bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris, schrijft u dan alstublieft uw klacht op zodat we contact met u kunnen opnemen. Dit kan ook middels dit online-formulier of een email naar info@campushuisarts.nl onder vermelding van klacht.

In het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) zijn wij als gezondheidscentrum met huisartsen aangesloten bij een geschilleninstantie SKGE en hebben een onafhankelijke klachtenfunctionaris.
Wanneer we er samen niet uitkomen en ook niet na een afspraak met onze onafhankelijk klachtenfunctionaris, dan kunt u zich wenden tot SKGE middels contactgegevens hieronder.

Stichting klachten en Geschillen Eerstelijnszorg
Postbus 8018
5601 KA Eindhoven
040-212 27 80
info@skge.nl
www.skge.nl

Naam: 
Telefoon: 
E-mail adres: 
Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.