Online inschrijven
U kunt zich eenvoudig online inschrijven bij onze praktijk. Ook als u al bij een andere huisarts staat ingeschreven.
Heb je problemen met het inschrijven? Stuur dan even een email naar info@campushuisarts.nl of bel naar 053-2030204 of stuur een whatsapp bericht naar 0532030204.
Dan maken we de inschrijving samen met je af.


Zou je al ingeschreven kunnen zijn of wil je je informatie updaten
Ga dan even naar online wijzgingen doorgeven van je gegevens.

Overschrijving medisch dossier
Na ontvangst van uw gegevens sturen wij een schriftelijk bevestiging van uw inschrijving. Op verzoek verzorgen wij de overschrijving van uw medische dossier.

Of loop even binnen
Naast online inschrijven kunt u natuurlijk ook even bij ons binnenlopen of telefonisch een afspraak maken voor een oriƫnterend gesprek.

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
online afspraak maken

Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.