Informatie over het Coronavirus: kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact op.

Wanneer u denkt dat u besmet bent met het Coronavirus, ga dan NIET naar uw huisarts of spoedpost toe, maar neem telefonisch contact op. Dit om te voorkomen dat u andere mensen zou kunnen besmetten.

Bezoek de onderstaande website van het RIVM of Rijksoverheid voor meer informatie en het laatste nieuws, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met het landelijke informatienummer 0800-1351.

Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus gevoelens van angst, stress en onveiligheid. De POH-GGZ is dagelijks (met uitzondering van vrijdag) bereikbaar voor al uw vragen, van 08.30 uur tot 16.30 uur op telefoonnummer 053-2030204. Voor meer info over corona (klik op de link)

Meer informatie
RIVM: Nieuw coronavirus (COVID-19)
RIVM: Vragen & antwoorden nieuw coronavirus (COVID-19)
Rijksoverheid: Coronavirus COVID-19
Thuisarts
Corona Zelftest

Home Home
Nederlands Nederlands
English English
Houd van het leven!
Schrijf u online inSpoed in het weekend en tussen 17.00-8.00? Bel 088 555 1188Voor spoed afspraken bel 053 489 8000
Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij helpen je er snel vanaf. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen. Denk aan je reizigersvaccinaties! Kom eens langs, je bent niet de enige. Pak het snel aan, kom eens langs. Wij kunnen je helpen. Ben er snel bij, dat helpt. Alleen een dieet is vaak onvoldoende. Blijf er niet mee rondlopen, kom langs. Wij garanderen privacy. Goede begeleiding, een zeker gevoel. Een borrel lost niets op, kom langs. Wij weten wanneer je er iets aan moet doen. Wij kunnen je helpen ermee om te gaan. Een serieus probleem waar we graag bij helpen. Kom langs voor een gecombineerde aanpak. Wij weten waar je hulp kunt krijgen. Heel vervelend, maar goed te genezen.